ΞΥΠΝΗΣΤΕ ... ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.




Κι όμως η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ελεύθερη και αυτόνομη χώρα δυστυχώς, όπως θα αποδειχθεί πιο κάτω.
Οι προηγούμενοι πολιτικοί (του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) μετέτρεψαν τα ιδιωτικά χρέη σε διακρατικά, μετέφεραν
τις διαφορές με τους δανειστές στο αγγλικό δίκαιο και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αλλά ο Τσίπρας και η αριστερά όμως (όπως και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο), παρέδωσαν και επίσημα πλέον την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές.
Ποιος όμως από εσάς το ξέρει αυτό; Ποιος έχει διαβάσει το τρίτο μνημόνιο; Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94). Στο άρθρο 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ, περιλαμβάνεται το κείμενο του Μνημονίου Συνεννόησης και στον αριθμό 1 παρ. β (σελίδα 1014), γράφει κατά λέξη:

«Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους.».

Δηλαδή, ο ελληνικός λαός (μέσω των αντιπροσώπων του) δεν μπορεί πλέον να νομοθετήσει, για οποιοδήποτε θέμα, χωρίς να ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ απόλυτα και οι δανειστές.
Είναι αυτή ελεύθερη χώρα ή ένα εξευτελισμένο προτεκτοράτο;

Ας φέρει λοιπόν οποιοσδήποτε από εσάς ένα διεθνές παράδειγμα ελεύθερου κράτους, που δεν μπορεί να νομοθετήσει αυτόνομα. Είναι λοιπόν ελεύθερο κράτος η Ελλάδα;

Και αφού δεν είναι, τι το χρειαζόμαστε αυτό το σάπιο και πανάκριβο πολιτικό σύστημα, που μας έφτασε σ’ αυτόν τον εξευτελισμό και ειδικά τη Βουλή, αφού η τελευταία, μόνο αποφάσεις των δανειστών μπορεί πλέον να «νομοθετήσει»;

Γιατί άραγε καθόμαστε και ακούμε τις κάθε είδους ανοησίες των κατά φαντασίαν πολιτικών στα καθεστωτικά ΜΜΕ;

Το πρώτο επομένως που πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες είναι να αναλάβουμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα. Μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα.


triklopodia.gr

Το διαβάσαμε από το: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ... ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/blog-post_648.html#ixzz3qX8tUb76

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ!!!ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ ,,ΝΑ ΜΑΘΑΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ--ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΠ-- ΝΤΙΣΚΟ--ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΟΙΟΤΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝΩΝ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣΤΩΝ!!!Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ,,ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝΜΑΣ!!!ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΜΑΣ!!!***ΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ--ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--ΛΙΓΗ ΕΡΓΑΣΙΑ--ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΣΗ--ΕΡΩΤΑΣ!!ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ,,Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΨΥΧΙΚΑ!!!Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΓΥΜΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΗ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!!ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!ΟΧΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ--ΕΡΩΤΑΣ--ΕΚΔΡΟΜΕΣ,--ΦΥΣΗΣ--ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ--ΦΙΛΙΕΣ--ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ---ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΠΟΥΕΣ,,ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ***Ο ΕΡΩΤΑΣ***Η ΦΙΛΙΑ***!!!ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΙΛΟΙ!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙ !!ΟΧΙ!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ --ΑΡΕΤΗ,,--ΟΜΟΡΦΙΑ--ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ!!!ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,,!!!ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΤΕΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή