Γι αυτό έφτιαξε την ΜΟΜΑ,ο Καμμένος.Για την υπόθεση των hot spot,και την σε χρόνο ρεκόρ τακτοποίηση των μουζαχεντίν,σε λυόμενα πολυτελείας!





Ένα ένα λύνονται τα μυστήρια και οι απορίες που είχαμε,από την πρώτη στιγμή,της αναγγελίας πως θα επανασυσταθεί η ΜΟΜΑ και ο στρατός θα αναλάβει κοινωφελή έργα.

Αποδείχθηκε πως όλα είχαν...
σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια,από τους νεοποχίτες που στήνουν κυβερνήσεις στην χώρα μας,τα τελευταία χρόνια.Ήθελαν να έχουν,έτοιμες τις μονάδες του στρατού,ώστε με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ρεκόρ να σπιτώσουν τους Αγαρηνούς σε όλη την επικράτεια και να μετατρέψουν την ελληνική επαρχία,σε μια απέραντη κατεχόμενη πλατεία Ομόνοιας.
Ο μόνος που είχε την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο,χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς την χρονοκαθυστέρηση των μεγάλων εργολάβων,ήταν ο Ελληνικός Στρατός!!!
Γιαυτό φρόντισε ο Καμμένος να προμηθευτεί δωρεάν μηχανήματα από τις ΗΠΑ,γιαυτό μας κοίμισε όλους με τις αναφορές στις παλιές καλές ημέρες των ενόπλων δυνάμεων,ενώ το δεκανίκι των αντίχριστων του ΣΥΡΙΖΑ,έστηνε το μεγάλο κόλπο για τον εποικισμό της χώρας.
Που ξανακούστηκε,οι ένοπλες δυνάμεις,να είναι στην ουσία,ένα μικρό παράλληλο δημόσιο για την αποκατάσταση των ισλαμιστών,που,με πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη,με κανονική στέγαση και σίτιση,με πρόνοιες και απολαβές που δεν μπορούσαν να φανταστούν ούτε στον ύπνο τους!
Τελικά όπως αναφέρουν,τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών,»έχουμε για κάθε πολιτική ανωμαλία την κατάλληλη πολιτική λύση»στην περίπτωση Καμμένου επιβεβαιώθηκαν πλήρως.
dioptra-news
fonaklas.blogspot.gr
http://epanastasi-hellas.blogspot.gr/2016/02/hot-spot_29.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια