SOS! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: Μήπως τρως κοτόπουλο «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο; (ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ)








Τα συμπτώματα της ‘χαλαλοποίησης’ ως αποτέλεσμα της σταδιακής απροκάλυπτης υποταγής της δήθεν «προοδευτικής», ‘πολυπολιτισμικής’ και εθνοφοβικής Δύσης στο Ισλάμ

Όταν έλαβα το παρακάτω μήνυμα, και το άρθρο που με παραπέμπει ο αποστολέας, σοκαρίστηκα…
Το γιατί, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντάς το.

Αυτό που μπορώ να κανω, εκτός φυσικά από το αναρτήσω, είναι να μποϋκοτάρω με κάθε τρόπο την αγορά αυτών των τροφίμων, από την συγκεκριμένη εταιρεία, μέχρι να υποχρεωθεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, να λειτουργεί με ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ευαισθησία προς τα ζώα και να ενημερώσω τα super markets της περιοχής μου, απαιτώντας να μην έχουν κοτόπουλα «χαλλαλ» της συγκεκριμένης εταιρείας.

Το κορυφαίο όμως ζήτημα είναι, πως… ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Αν αντέξετε, δείτε και αυτό το βίντεο … εδώ

Καλλιόπη Σουφλή

«K. Σουφλή καταρχάς σας συγχαίρω για το αφυπνιστικό σας έργο, το οποίο έχουμε όλοι οι Έλληνες και Ορθόδοξοι χριστιανοί ανάγκη και έπειτα σας παραθέτω μία ανάρτηση η οποία είναι αν μη τι άλλο άκρως ανησυχητική

Καλή συνέχεια στον αξιόλογο αγώνας σας, ο Τριαδικός μας Θεός να σας ενδυναμώνει και καλή μας λευτεριά!!

Με εκτίμηση»


Η παρακάτω εικόνα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ, γνωστής για τα κοτόπουλα, που έχει έδρα το νομό Ιωαννίνων (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση). .


Αναφέρει:
Η Πίνδος εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.
Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, έχουν την πιστοποίηση ΧΑΛΛΑΛ (XALLAL), από τον Μουφτή Ξάνθης, για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από την Μουσουλμανική Θρησκεία.

Το συμπέρασμα που βγάζω από το παραπάνω, είναι ότι ΟΛΑ τα κοτόπουλα – και όχι μόνο αυτά που απευθύνονται στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης – έχουν την πιστοποίηση Χαλλάλ.

Δηλαδή,το κοτόπουλο που θα αγοράσεις για να φας είναι χαλλάλ;!
Η μοναδική σχετική ανάρτηση για το θέμα είναι από το: http://oxipsifo.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html



Διαβάζουμε:

Γνωρίζετε τί είναι το HALAL; Προφανός οι περισσότεροι από εσάς όχι. Και όμως το τρώτε καθημερινά

Η εταιρία Πίνδος που έχει κοτόπουλα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά για να φάμε, είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία.



Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας.

Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ’ αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μίαΜουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο λέγοντας τα λόγια«Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ».

Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή.

Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι..

Εδώ μας ενημερώνει η εταιρία για την πιστοποίηση HALAL

και εδώ βλέπουμε ότι ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση HALAL.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα.

Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.



Halal κοτόπουλο σημαίνει το κοτόπουλο που έχει τελετουργικά σφαχτεί και δεν έχει πρόσθετα σε αυτό που είναι ‘Χαράμ’.

Τα ζώα που σκοτώνονται χαλάλ (σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο) δεν μπορούν να αναισθητοποιούνται πριν τους κόψουν τους λαιμούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά ζώα,συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων που φαίνονται σε σκληρά βίντεο να παλεύουν,ενώ το αίμα τους τρέχει από το κομμένο λαιμό τους (σχετικό βίντεο στο παραπάνω άρθρο).

Google – ΠΕΤΑ Η σκληρότητα πίσω από τις μουσουλμανικές τελετουργικές σφαγές –πηγή


Για το θέμα διαβάζουμε στοXanthi Press :

….. Το κρέας που καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι γίνεται αντικείμενο θρησκευτικής και πολιτικής εκμετάλλευσης καθώς η γραμμή που ακολουθείται μέσα από τους θρησκευτικούς χώρους της μειονότητας υπαγορεύει την κατανάλωση κρέατος μόνο από εγκεκριμένους κρεοπώλες, οι οποίοι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής και «διαβάζουν» τα κρέατα κατά τη σφαγή τους!

Για να αποδειχθεί αυτή η προϋπόθεση επιστρατεύεται ο Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου (ο νόμιμος μάλιστα και όχι ο ψευδομουφτής) ο οποίος εκδίδει βεβαιώσεις ότι συγκεκριμένοι παραγωγοί κρέατος έχουν τη σχετική πιστοποίηση που ονομάζεται Χαλάλ !



Όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο, πραγματικά συμβαίνει.

Στην εικόνα 2 εμφανίζεται βεβαίωση του 2003 στην οποία ο Μουφτής βεβαιώνει με περισσή ιλαρότητα ότι τα κοτόπουλα της εταιρίας Πίνδος διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση καθώς κατά τη διαδικασία σφαγής διαβάζεται μια συγκεκριμένη ευχή.

Έλεγχος φυσικά για την περιβόητη διαδικασία που πιστοποιείται προφανώς και δεν έχει γίνει ποτέ από θρησκευτικό λειτουργό,αποδεικνύοντας την προφανή σκοπιμότητα της έκδοσης.

Αντίστοιχα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί για μειονοτικούς κρεοπώλες στην Ξάνθη.

Υποχρέωση σήμανσης και κείμενη νομοθεσία

Κρέατα τύπου Χαλάλ υπάρχουν πράγματι, όμως με βάση όσα ισχύουν η σχετική διαδικασία, δεν είναι αυτή που βεβαιώνεται στο επίμαχο πιστοποιητικό (για το οποίο η Μουφτεία αποφεύγει να τοποθετηθεί), και δεν διαβάζεται απλώς μια ευχή.

Η εν λόγω πιστοποίηση προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής που διαφοροποιεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος.

Άρα, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία τα συγκεκριμένα κρέατα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά ειδική σήμανση, γνωστή στον καταναλωτή (Ε.Κ. 178/2002) και να ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία θρησκευτικής σφαγής(Ε.Κ. 1099/2009) που γίνεται σε αντίστοιχο σφαγείο.


Αντίδραση χριστιανών υπαλλήλων και καταγγελία!

Το γεγονός αυτό όμως έχει και δεύτερη όψη.Υπάλληλοι υπηρεσιών, κάποιοι από τους οποίους σχετίζονται με τον κτηνιατρικό κλάδο, υπέγραψαν καταγγελία που απέστειλαν στο Σωματείο Κρεοπωλών, στην οποία αναφέρουν ότι αν αληθεύουν όσα βεβαιώνονται από το Μουφτή, χριστιανοί καταναλωτές ψωνίζουν από κρεοπώλες, προϊόντα που έχουν «διαβαστεί» στο όνομα άλλης θρησκείας και κάνουν λόγο για παρεμβάσεις της δικαιοσύνης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση).

Αν και πρακτικά δεν υπάρχουν πολλοί νοήμονες που δέχονται τη θεωρία περί «διαβασμένων» και «αδιάβαστων» κρεάτων, εντούτοις η καταγγελία εγείρει ένα βάσιμο λατρευτικό ζήτημα.

Πάντως τα κοτόπουλα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ καταναλώνονται από όλη την Ελλάδα και μάλλον κανείς δεν ήξερε ότι έχουν σχετική πιστοποίηση, παρότι θα έπρεπε.

Πρακτικά όλοι, λίγο ή πολύ, υποκρίνονται για διαφορετικούς λόγους.



Σοβαρό πολιτικό και θρησκευτικό ζήτημα. Τι γίνεται στην Ευρώπη

Το γεγονός έχει φέρει σε δυσχερή και αμήχανη θέση τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες, το Σωματείο Κρεοπωλών αλλά και τη Μητρόπολη Ξάνθης που επιχειρούν να χειριστούν ένα ζήτημα ευαίσθητο που αφορά και στις δύο θρησκείες, χωρίς να προκληθεί ένταση.

Είναι όμως προφανές ότι η Μουφτεία έχει χειριστεί το θέμα χωρίς επίγνωση της βαρύτητας που έχει, έχει εξυπηρετήσει κύκλους που δεν θα ήθελε, υποβαθμίζοντας την ίδια της την αποστολή ως θρησκευτικής ηγεσίας και αποδεικνύοντας προφανή ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 2010 του ΒΗΜΑΤΟΣ για αντιχαλαλλικές αντιδράσεις στην αγρίως ισλαμοποιημένη Γαλλία, όπου σε αλυσίδα φαστ φουντ, τα χάμπουργκερ παρασκευάζονται πλέονσύμφωνα με τις επιταγές του Ισλάμ, τα μπιφτέκια από χοιρινό ή μοσχαρίσιο κιμά αντικαταστάθηκαν από κρέας κομμένο σύμφωνα με τη μουσουλμανική παράδοση («χαλάλ») και το μπέικον έδωσε τη θέση του σε κομμάτια καπνιστής γαλοπούλας, ένας πολιτικός του Εθνικού Μετώπου έκανε λόγο για την επιβολή «άτυπου ισλαμικού φόρου» στους πελάτες της Quick, επειδή μέρος της τιμής του κρέατος πηγαίνει σε μουσουλμάνους κληρικούς, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι το ζώο σφαγιάστηκε με βάση τους ισλαμικούς κανόνες.
Η «χαλαλοποίηση» της Βρετανίας



Το κρέας ‘halal’ σερβίρεται πλέον, σε ορισμένες από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές εγκαταστάσεις της Βρετανίας, παμπς, σχολεία και νοσοκομεία, χωρίς το βρετανικό κοινό να το γνωρίζει. (Το κρέας χαλάλ, είναι κρέας από αγελάδες οι οποίες έχουν σφαγιαστεί σύμφωνα με την ισλαμική πρακτική. «Χαλάλ» σημαίνει στα αραβικά «επιτρεπόμενο, θεμιτό». Είναι το αντίθετο του «χαράμ». Φυσικά, το χοιρινό απαγορεύεται).

Όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στους φιλάθλους στο Wembley Stadium, έχει παρασκευασθεί, κρυφά, σύμφωνα με τον αυστηρό ισλαμικό νόμο της Σαρία.

Και εκατοντάδες εστιατόρια και παμπς στη Βρετανία, καθώς και κορυφαίοι ιππόδρομοι, σχολεία και νοσοκομεία, τώρα χρησιμοποιούν μόνο κοτόπουλο που έχει σφαχτεί τελετουργικά, σύμφωνα με το νόμο της σαρία.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.

Υπάρχει πλέον μία έντονη και αυξανόμενη ανησυχία ότι το κοινό υποστηρίζει άθελά του μία σκληρή μορφή σφαγείου.

(Υπάρχουν σχετικά βίντεο από αυτά τα σφαγεία στοYoutube, τα οποία δεν μπορώ να παρουσιάσω)

Ένας εκπρόσωπος της RSPCA, της βρετανικής φιλοζωΐκής οργάνωσης, δήλωσε:

«Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πως παράγεται το κρέας που τρώει.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το πώς διαβιώνουν τα ζώα.

«Πολλά είδη διατροφής δεν έχουν καμία πληροφορία σχετικά με αυτό.

«Θα πρέπει τα ζώα αυτά να αναισθητοποιούνται πριν τη σφαγή».

Η ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων ‘Viva!’ δήλωσε:

«Άλλες πρακτικές που βασίζονται στην (μουσουλμανική) θρησκεία – όπως η πολυγαμία ή ο λιθοβολισμός της μοιχαλίδας – δεν επιτρέπονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι φίλαθλοι του ράγκμπι που παρακολουθούν αγώνες στο Twickenham και οι λάτρεις των ιπποδρομιών που επισκέπτονται το Ascot, μπορούν να αγοράσουν μόνο ‘halalκοτόπουλο’.



Στα παιδία στα σχολεία σε όλη τη Βρετανία δίνουν συστηματικά halal κρέας με μόνη εναλλακτική λύση την χορτοφαγική επιλογή.

Στο Tower Hamlets, στο ανατολικό Λονδίνο, πάνω από 100 σχολεία χρησιμοποιούν μόνο halal κρέας.

Νοσοκομεία, όπως το Guy’s and St Thomas’ NHS Trust στο Λονδίνο και το Mid-Staffordshire NHS Foundation, επίσης, επιμένουν όλα τα κρέατα ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με το νόμο της σαρία.

Και το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Βρετανίας και αλυσίδα εστιατορίων Whitbread, που κατέχει το Beefeater και την αλυσίδα Brewers Fayre καθώς το Costa Coffee, και τα εστιατόρια Taybarns και Table Table, παραδέχθηκε ότι πάνω από τα τρία τέταρτα των πουλερικών που σερβίρει είναι ‘halal’, αν και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας επέμενε ότι όλα τα πουλερικά «αναισθητοποιούνται πριν από τη σφαγή».

Χθες το βράδυ εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε ότι «όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στο WembleyStadium είναι halal».

Τα συμπτώματα όμως της ‘χαλαλοποίησης’ ως αποτέλεσμα της σταδιακής απροκάλυπτης υποταγής της δήθεν «προοδευτικής», ‘πολυπολιτισμικής’ και εθνοφοβικής Δύσης στο Ισλάμ δεν αποτελεί μόνο βρετανικό φαινόμενο



Βέλγιο: Δεν σερβίρεται χοιρινό κρέας στα μισά ολλανδόφωνα σχολεία!

Το Φλαμανδικό εθνικιστικό κόμμα Vlaams Belang, (που διεκδικεί την ανεξαρτησία της περιοχής της Φλάνδρας) έλεγξε πόσες σχολικές κουζίνες έχουν προσαρμοστεί στο «πολυπολιτισμικό πλαίσιο» στο ολλανδόφωνο εκπαιδευτικό σύστημα των Βρυξελλών.

Λίγο περισσότερα από τα μισά, από τα συνολικά 61 σχολεία που υπάρχουν, δήλωσαν ότι δεν διαθέτουν χοιρινό κρέας, έτσι ώστε να μην αηδιάζει η μουσουλμανική κοινότητα. Μάλιστα, το 12% των σχολείων έχουν αποκλειστικά φαγητό halal.

Το Vlaams Belang λέει ότι είναι πρωτοφανές ότι οι μη μουσουλμάνοι μαθητές να αναγκάζονται να τρώνε κρέας halal, συχνά μάλιστα, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πίεσης των ριζοσπαστών μουσουλμάνων που απαιτούν ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούν τυφλά το νόμο της Σαρία.

Ιδού η κατάσταση στην «πρωτεύουσα της Ευρώπης»

Διαμαρτυρίες για «χαλάλ» fast food στη Γαλλία

Στην Γαλλία, πρόσφατα, η απόφαση της αλυσίδας fast-food ‘Quick’ κάποια υποκαταστήματά της να σερβίρουν μόνο «χαλάλ» μπιφτέκια και μπέργκερ, προκειμένου να προσελκύσει Μουσουλμάνους πελάτες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις Γάλλων πολιτικών, οι οποίοι δηλώνουν ότι η εταιρία παραβιάζει την κοσμική παράδοση της Γαλλίας, όπου ζει ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης, δηλαδή 5 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι.

Η αλυσίδα δέχθηκε σκληρές επικρίσεις στις αρχές του χρόνου όταν έθεσε σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα πώλησης χαλάλ μπέργκερς, στα οποία το μπέικον αντικαταστάθηκε από καπνιστή γαλοπούλα.

Τότε ο υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας, Μπρουνό λε Μερ, είχε δηλώσει ότι το μάρκετινγκ με θρησκευτικά κριτήρια αντίκειται στις γαλλικές αξίες. Επίσης, ο δήμαρχος μιας πόλης όπου άνοιξε τέτοιο κατάστημα απείλησε την εταιρεία με αγωγές, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλεται «ισλαμικός φόρος» στους πελάτες, αφού μέρος του ποσού που πληρώνουν για το κρέας καταλήγει στις θρησκευτικές μουσουλμανικές αρχές που πιστοποιούν ότι το ζώο από το οποίο προήλθε το κρέας θανατώθηκε κατά τον μουσουλμανικό νόμο.

Τρόφιμα χαλάλ προσφέρει στη Γαλλία και η αμερικανική αλυσίδα Kentucky Fried Chicken.

Τα τρόφιμα χαλάλ είναι μια μεγάλη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Γαλλία.

Σύμφωνα με έρευνα, η αγορά κρέατος χαλάλ θα ανέλθει στα 5,5 δισ. ευρώ φέτος, μέγεθος διπλάσιο από τον τζίρο της αγοράς οργανικών τροφίμων.

Δείτε το βίντεο από το Αλ Τζαζίρα
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (καθώς και ΕΔΩ και ΕΔΩ)
 ΠΗΓΉ
Πηγή
attikanea

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια