ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ VICKS VAPORUB ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ. Ο ΛΟΓΟΣ? ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!




Το Vicks VapoRub χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των πονοκεφάλων, του κρυολογήματος, του βήχα, της συμφόρησης της μύτης, του στήθους και της βραχνάδας του λαιμού. Ωστόσο, το Vicks VapoRub μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από αυτά.


Το Vicks VapoRub έχει παρουσία 100 χρόνων
και είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα μη συνταγογραφούμενα αποσυμφορητικά. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί δημοφιλή και αντισυμβατικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αλοιφή. Το Vicks είναι μια θεραπεία για κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή κυκλοφοριακή συμφόρηση στο στήθος.
Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε 20 εκπληκτικές χρήσεις του Vicks που δεν έχετε ακούσει ποτέ.

1. Διώχνει τα κουνούπια
Αν θέλετε να κρατήσετε τα κουνούπια μακριά, απλώστε λίγη βαζελίνη στα ρούχα και το δέρμα σας.

2. Πονοκέφαλοι από απόφραξη ρινικών κόλπων
Εάν πάσχετε από πονοκεφάλους που προκαλούνται από απόφραξη ρινικών κόλπων, κάντε αυτό το τέχνασμα αμέσως. Εφαρμόστε Vicks κάτω από τη μύτη σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Η μενθόλη από το Vicks θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τον πονοκέφαλό σας.

3. Ανακουφίστε την ακμή
Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά το Vicks μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το δέρμα σας. Απλά πρέπει να το εφαρμόζετε στην ακμή σας μερικές φορές την ημέρα. Θα στεγνώσει την ακμή σας και θα καταπραΰνει την πληγείσα περιοχή.

4. Κρατήστε μακριά τα έντομα
Τρίψτε Vicks VapoRub στον λαιμό σας, στο εσωτερικό των γονάτων σας, στους αγκώνες και πίσω από τα αυτιά σας. Επίσης, αν θέλετε να διατηρήσετε τις μύγες μακριά, ανοίξτε ένα μπουκάλι Vicks. Επιπλέον, αυτό είναι το καλύτερο φιλικό προς το περιβάλλον τέχνασμα.

5. Όχι πια μώλωπες
Αν συνδυάσετε μια πρέζα αλάτι με Vicks VapoRub και το εφαρμόσετε το μείγμα σε μια νέα μελανιά, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτήν γρήγορα.

6. Ανακουφίστε τους πονεμένους μύες
Ξεκινήστε κάνοντας μασάζ στους πονεμένους μύες σας με Vicks. Στη συνέχεια, καλύψτε την περιοχή αυτή με μια ζεστή και στεγνή πετσέτα. Ξαπλώστε ή ανυψώστε το πονεμένο σκέλος μέχρι να μειωθεί ο πόνος. Κάνετε αυτό τρεις φορές την ημέρα.

7. Ενυδατώστε το δέρμα σας
Αν έχετε ξηρό δέρμα, τρίψτε Vicks VapoRub στο δέρμα σας και θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα.

8. Φλεγμονή του αγκώνα
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από πόνο που προκαλέιται από μια φλεγμοή του αγκώνα, απλώστε Vicks και η μενθόλη και η καμφορά θα σας βοηθήσουν να απαλύνετε τον πόνο. Τρίψτε και πάλι μέχρι να σταματήσει ο πόνος.


9. Αντιμετωπίστε τις σκασμένες φτέρνες
Απλώστε λίγο Vicks στα πόδια και τις φτέρνες σας και στη συνέχεια βάλτε τις κάλτσες σας κάλτσες σας. Το επόμενο πρωί πλύνετε τα πόδια σας με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε ελαφρόπετρα για να απομακρύνετε το μαλακό δέρμα. Κάνετε αυτό κάθε βράδυ για να κρατήσετε τα πόδια σας υγιή και απαλά.

10. Μύκητες νυχιών ποδιών και χεριών
Εφαρμόστε Vicks στο μολυσμένο νύχι δύο φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, βάλτε τις κάλτσες σας. Μην ξεχάσετε να κόψετε τα νύχια σας μέχρι να θεραπεύσετε εντελώς το μολυσμένο μέρος.

11. Ανακουφίστε τα συμπτώματα συμφόρησης και βήχα
Για να το κάνετε αυτό, απλώστε Vicks στο λαιμό και στο στήθος σας.

12. Αποτρέψτε τις γρατζουνιές της γάτας σας
Αν θέλετε να σταματήσετε τις γρατζουνιές της γάτας σας, απλώστε λίγο Vicks στα παράθυρά, στους τοίχους και στις πόρτες σας.

13. Γρήγορη επούλωση των κοψιμάτων και των σκληθρών
Εφαρμόστε Vicks σε οποιοδήποτε σκλήθρα ή κόψιμο για αυξήστε τον χρόνο της θεραπείας και την πρόληψη της λοίμωξης.

14. Απομακρύνετε τη μυρωδιά των αλόγων κούρσας
Επαγγελματές δρομείς απλώνουν Vicks κάτω από τα ρουθούνια των αλόγων κούρσας την ημέρα του αγώνα. Αυτό αποτρέπει τα άλογα από την συναρπαστική μυρωδιά των θηλυκών αλόγων πόνι και τα κρατά επικεντρωμένα στην κούρσα.

15. Ραγάδες
Αν θέλετε να μειώσετε την ορατότητα των απαίσιων ραγάδων, απλώστε Vicks στην πληγείσα περιοχή. Θα δείτε το θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο εβδομάδες με τακτική εφαρμογή.

16. Αποτροπή του κατοικίδιου ζώου σας να κατουρήσει
Για να αποφευχθεί το κατούρημα του κατοικίδιου ζώου σας στο χαλί ή σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, τοποθετήστε ένα ανοιχτό μπουκάλι Vicks σε αυτές τις περιοχές.

17. Ελευθερωθείτε από το έκζεμα
Εξαλείψτε τη φλεγμονή και τον κνησμό του εκζέματος με την εφαρμογή Vicks στο προσβεβλημένο δέρμα.

18. Εκτονώστε τον τρομερό πόνο των αυτιών
Απλώστε λίγο Vicks σε ένα κομμάτι βαμβάκι και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο πονεμένο αυτί. Θα αισθανθείτε ανακούφιση αμέσως.
Μπορείτε επίσης να ζεστάνετε μια σκελίδα σκόρδου στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια απλώστε λίγο Vicks στην σκελίδα σκόρδου και τοποθετήστε την στο αυτί σας.

19. Πόδι του αθλητή
Εφαρμόστε Vicks δύο φορές την ημέρα, αν θέλετε να θεραπεύσετε το πόδι του αθλητή.

20. Εξαλείψτε τις μυρμηγκιές
Εφαρμόστε Vicks δύο φορές την ημέρα και καλύψτε τα με γάζα και μια κάλτσα. Θα αισθανθείτε καλύτερα μέσα σε λίγες ημέρες. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό για περίπου δύο εβδομάδες, μέχρι να εξαφανιστεί η μυρμηγκιά.

healthylifecentar

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια