Κατάλαβές ΤΩΡΑ...; Στα 2,7 εκατ. ευρώ η αμοιβή και το bonus της Rothschild!





Συνολικά 2,7 εκατ. ευρώ θα λάβει η εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothschild εάν το Ελληνικό Δημόσιο εξέλθει με επιτυχία στις αγορές το 2018. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν η αμοιβή της θα περιοριστεί στις 200.000 ευρώ.

Μπορεί η Rothschild, η οποία ανέλαβε να επικουρήσει έως τα μέσα του 2018 το Ελληνικό Δημόσιο στην προσπάθεια εξόδου της χώρας στις αγορές, να βρέθηκε τον τελευταίο μήνα στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, λόγω της συνάντησης του πρωθυπουργού με τη διοικηση της εταιρείας στο Παρίσι, ωστόσο η σχετική σύμβαση της με τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους δεν έχει τίποτα το ασυνήθιστο.

Συγκεκριμένα, η αμοιβή της Rothschild ως συμβούλου της ελληνικής κυβέρνησης είναι 200.000 ευρώ! Η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών αναφέρει πως σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει στις αγορές το 2018 τότε η Rothschild θα λάβει ως bonus ακόμη 2,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή η συνολική της αμοιβή θα ανέλθει στα 2,7 εκατ. ευρώ.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή η Rothschild θα λάβει για τις υπηρεσίες της δέκα φορές λιγότερα από όσα είχε λάβει η επενδυτική τράπεζα Lazard το 2012, ως σύμβουλος της Ελλάδος για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Το ποσό αυτό είναι πράγματι δέκα φορές μικρότερο από τα 25 εκατ. ευρώ που είχε λάβει προ πενταετίας η επενδυτική τράπεζα Lazard ως σύμβουλος του PSI .

Το διαβάσαμε από το: Κατάλαβές ΤΩΡΑ...; Στα 2,7 εκατ. ευρώ η αμοιβή και το bonus της Rothschild! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/27-bonus-rothschild.html#ixzz4Z8dy3Pti

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια