ΒΙΝΤΕΟ: «Τελειώνουν» την Ισπανία – Πρωτοφανείς ει κόνες













Χαμός στα σύνορα με το Μαρόκο


Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες από την Αφρική πέρασαν με επιτυχία τα ισπανικά σύνορα από το Μαρόκο και αμέσως ανταμείφθηκαν με γεύματα, κρεβάτια, δικηγορικές συμβουλές και μαθήματα ισπανικής γλώσσας.


Επιπλέον τους δόθηκε η ευκαιρία να αιτηθούν ασύλου, άσχετα αν δεν επρόκειτο για πρόσφυγες αλλά για μετανάστες.


Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δραματική για την Ευρώπη, με πολλούς Ευρωπαίους να μην συνειδητοποιούν τις αναταραχές που έπονται λόγω ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης με την εισαγωγή φτώχειας αλλά και λόγω της βάρβαρης νοοτροπίας του Ισλάμ.


Όπως θα δείτε στο βίντεο δεν πρόκειται για οικογένειες αλλά για νέους άνδρες.







Υπενθυμίζεται πως το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν σε πολυπολιτισμική διαδήλωση στη Βαρκελώνη, ζητώντας η Ισπανία να υποδεχθεί «από αυτή τη στιγμή» τους χιλιάδες «μετανάστες και πρόσφυγες», που είχε δεσμευτεί να φιλοξενήσει το 2015.

Η δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ισπανίας, Άντα Κολάου κάλεσε τους διαδηλωτές να «κατακλύσουν τους δρόμους» στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης με τίτλο «εμείς θέλουμε να υποδεχθούμε» («volem acollir», στα καταλανικά).

Πολλοί από το πλήθος κρατούσαν πανό όπου αναγραφόταν το σύνθημα «όχι πλέον δικαιολογίες, να υποδεχθούμε τώρα».

Την κινητοποίηση οργάνωσε η παγκοσμιοποιητική πλατφόρμα «Η πατρίδα μας είναι η πατρίδα σας» («Casa nostra casa vostra», στα καταλανικά).










EL.GR μέσω triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια